REKONSTRUKCIJA

Uskoro počinju radovi na raskrižju koprivničkih ulica, evo kako će se odvijati promet

Molimo sudionike u prometu kao i ostalo građanstvo za strpljenje, poštivanje privremene prometne signalizacije uz korištenje obilaznih pravaca te poseban oprez u prometovanju prilikom izvođenja radova, poručuje gradsko vodstvo.

14:08h
0
Ilustracija // Foto: Grad Koprivnica

Uskoro kreću radovi na rekonstrukciji raskrižja koprivničkih ulica Braće Radić, Ivana Sabolića i Stari Brežanec u kružni tok. Pripremni radovi, s obzirom na vremenske prilike, trebali bi biti dovršeni ovoga tjedna te bi početkom sljedećeg, od 26. travnja, trebala započeti sama rekonstrukcija.

Za vrijeme izvođenja radova neće doći do zatvaranja prometovanja na državnoj cesti DC41, poručuje gradsko vodstvo.

– Ulicom Braće Radić i nastavno Bjelovarskom cestom bit će dozvoljeno prometovanje u oba smjera, ali uz potreban oprez i poštivanje privremene prometne signalizacije. Do zatvaranja prometovanja doći će na nerazvrstanim cestama u dodiru s predmetnim raskrižjem, odnosno u Ulici Stari Brežanec i Ulici Ivana Sabolića – stoji na stranicama Grada Koprivnice.

– Molimo sudionike u prometu kao i ostalo građanstvo za strpljenje, poštivanje privremene prometne signalizacije uz korištenje obilaznih pravaca te poseban oprez u prometovanju prilikom izvođenja radova – dodaju.