15.7 C
Koprivnica
Srijeda, 4. listopada 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Uspješna sezona Karting kluba Koprivnica
U

Ne propustite

Posljednjom utrkom prvenstva Hrvatske, voženom na Karting centru Špansko u Zagrebu, Karting klub Koprivnica završio je sezonu. Za klub je vozilo deset vozača koji su nastupili u četiri klase. Fran Tisaj je nastupio novoosnovanoj klasi gdje su nastupali vozači od 5 do 7 godina te je stjecao svoja prva karting iskustva. Osvajanjem nekoliko drugih i trećih mjesta nagovijestio je da bi se sljedeće godine prelaskom u jaču klasu mogao priključiti samom vrhu.
Klasa Comer 60 bila je prvo iskustvo za dvojicu mladih vozača, Dinu Paleka i Luku Đurđa koji su osvajanjem sedmog i osmog mjesta u prvensvu pokazali da njihovo vrijeme tek dolazi. Branimir Rojko odvozio je ove sezone samo dvije utrke prvenstva te jednim prvim i drugim mjestom najavio da će KK Koprivnica naredne sezone u najjačoj klasi 125 cm sa mjenjačem imati vozača koji će konkurirati za naslov prvaka.
Klasa Brigss 200 je bila uspješna za Hrvoja Tisaja koji je osvajanjem drugog mjesta u poretku nagovjestio visoke ambicije u novoj sezoni, dok je Alan Vorkapić bio četvrti. On i Tomislav Kelbl, koji se ove sezone bio sedmi, namjeravaju u sljedećoj sezoni popraviti svoje plasmane i uključiti se u borbu za vrh. Luka Grobenski također vozi za KK Koprivnica te je osvajanjem 19. mjesta na Svjetskom prventvu u Italiji jiš jednom dokazao da je svojim radom i talentom sve bliži vrhu svjetske karting scene. Sve u svemu, bila je ovo uspješna karting sezona Karting kluba Koprivnica, iz kojeg najavljuju da će se kao najstariji i najtrofejniji u državi vratiti na sam vrh karting scene.
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

RAZGOVOR

Osebujna Vlasta Delimar priprema performans u centru Koprivnice: Šok se događa u tuđim glavama, meni je prirodno raditi gola, a kada umrem, želim postati...

Umjetnica Vlasta Delimar za petak 6. listopada s početkom u 10 sati najavila je svoj novi performans na Zrinskom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti