Uspješna sezona Karting kluba Koprivnica

19:47h
0
Posljednjom utrkom prvenstva Hrvatske, voženom na Karting centru Špansko u Zagrebu, Karting klub Koprivnica završio je sezonu. Za klub je vozilo deset vozača koji su nastupili u četiri klase. Fran Tisaj je nastupio novoosnovanoj klasi gdje su nastupali vozači od 5 do 7 godina te je stjecao svoja prva karting iskustva. Osvajanjem nekoliko drugih i trećih mjesta nagovijestio je da bi se sljedeće godine prelaskom u jaču klasu mogao priključiti samom vrhu.
Klasa Comer 60 bila je prvo iskustvo za dvojicu mladih vozača, Dinu Paleka i Luku Đurđa koji su osvajanjem sedmog i osmog mjesta u prvensvu pokazali da njihovo vrijeme tek dolazi. Branimir Rojko odvozio je ove sezone samo dvije utrke prvenstva te jednim prvim i drugim mjestom najavio da će KK Koprivnica naredne sezone u najjačoj klasi 125 cm sa mjenjačem imati vozača koji će konkurirati za naslov prvaka.
Klasa Brigss 200 je bila uspješna za Hrvoja Tisaja koji je osvajanjem drugog mjesta u poretku nagovjestio visoke ambicije u novoj sezoni, dok je Alan Vorkapić bio četvrti. On i Tomislav Kelbl, koji se ove sezone bio sedmi, namjeravaju u sljedećoj sezoni popraviti svoje plasmane i uključiti se u borbu za vrh. Luka Grobenski također vozi za KK Koprivnica te je osvajanjem 19. mjesta na Svjetskom prventvu u Italiji jiš jednom dokazao da je svojim radom i talentom sve bliži vrhu svjetske karting scene. Sve u svemu, bila je ovo uspješna karting sezona Karting kluba Koprivnica, iz kojeg najavljuju da će se kao najstariji i najtrofejniji u državi vratiti na sam vrh karting scene.