Uspjesi koprivničkih jahača u Zagrebu

12:06h
0
Karla Frtalić i Marko Papac na svojim konjima // Foto: KK Galop team

I prošli su vikend jahači i konji Konjičkog kluba Galop team Koprivnica proveli na Zagrebačkom hipodromu gdje je održan dvodnevni turnir u preponskom jahanju u organizaciji Konjičkog kluba Karoca.


Ovog puta klub su predstavljali Marko Papac na grlu King, Karla i Lucija Frtalić na grlu Lucky Love II i Tomislav Kavur na grlima Cortesia i Conquest of paradise.

Prvi natjecateljski dan bio je osobito uspješan za koprivničke jahače – od sedam startova ostvarili su šest plasmana.

Marko Papac je vrlo uspješno započeo svoju jahaču karijeru – u svom prvom nastupu osvojio je prvo mjesto u utakmici „idealno vrijeme” visine 0,80 cm.

Odmah iza njega, na drugom mjestu u istoj utakmici našla se Karla Frtalić na grlu Lucky Love II.

Utakmicu iste visine bez kaznenih bodova završio je i Tomislav Kavur s petogodišnjim Conquest of paradiseom.

Također, Marko na Kingu, Karla na Lucky Love II i Tomislav na Cortesiji završili su utakmicu visine 1 m bez kaznenih bodova i tako podijelili prvo mjesto s još nekoliko natjecatelja istog rezultata. Tomislav i Conquest of paradise u istoj su utakmici rušili jednu preponu.

Drugog natjecateljskog dana utakmicu visine 1 metar uspješno su završili Marko Papac na Kingu s 4 kaznena boda i Tomislav Kavur na Conquest of paradiseu s 10  kaznenih bodova.

U utakmici s američkim baražom visine 110 cm nastupili su Lucija Frtalić na grlu Lucky Love II i Tomislav Kavur na grlu Cortesia. Iako bez plasmana, uspješni prolazak parkura na ovoj visini veliko je osobno postignuće za juniorku Luciju i njenu Lucky Love II, kao i za trenera Tomislava i Cortesiu koja je prvi put skakala utakmicu ove visine.

Plasmani koprivničkih mladih jahača i mladih  konja svjedoče o uloženom trudu i kvaliteti rada u Galop teamu. Do kraja natjecateljske sezone opravdano se može očekivati nastavak niza dobrih rezultata.

čitam...