Uspješna Uskrsna humanitarna akcija Udruge Kopriva

15:56h
0
Foto: Udruga Kopriva

Udruga Kopriva je uspješno provela ovogodišnju Uskrsnu humanitarnu akciju u kojoj se pomagalo 15 starijih i jednoj osobi s posebnim potrebama koje su težeg imovinskog stanja.


U mjesec dana, koliko je trajala akcija, između 6. ožujka i 6. travnja održano je 13 aktivnosti (štandovi prigodne prodaje i prikupljanja donacija, kreativne radionice uskrsne tematike, humanitarni buvljaci, humanitarna tombola). U provođenju navedenih aktivnosti akcije sudjelovalo je 10 volontera udruge i ostvareno je gotovo 200 sati volonterskog rada.

Tijekom akcije prikupljeno je 1845 kn novčanih donacija za koje su kupljene prehrambene namirnice i higijenske potrepštine, dok je od strane građana prikupljeno namirnica i potrepština u vrijednosti procijenjenoj na 1300 kn.

Donacije su članovi udruge predali u subotu, a uz donacije korisnike su darivali i prigodnim uradcima s kreativnih radionica. Korisnici su zahvalnost na donacijama iskazivali na različite načine, od usklika oduševljenja, do suza.

Udruga Kopriva zahvaljuje svima koji su na bilo koji način sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji i pomogli da bude najuspješnija do sad te poziva da i dalje prate rad Udruge.

Iduća planirana humanitarna akcija je u kolovozu, kad će se prikupljati za kupnju pribora i opreme za školu školarcima čiji su roditelji težeg imovinskog stanja.

čitam...