izgradnja kolosijeka

Usred sezone zbog radova na pruzi zatvara se promet za sve vlakove, putnike će prevoziti autobusi

Zbog posebne regulacije prometa moguća su kašnjenja zbog čega se unaprijed ispričavaju i mole za razumijevanje.

13:47h
0
Foto: Matija Gudlin
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Iz Hrvatskih željeznica poslali su priopćenje o zatvaranju pruge za promet na relaciji između Svetoga Ivana Žabno i Križevaca te Križevaca i Vrbovca.

Zbog radova između stajališta Sveti Ivan Žabno i Križevci pruga će biti zatvorena za promet od 26. lipnja u 00.01 sat do 19. srpnja u 23.59 sati. U tome razdoblju putnike će na relaciji Sveti Ivan Žabno – Križevci i obratno umjesto vlakova prevoziti autobusi.

Također, zbog radova se od 1. srpnja u 7.50 sati do 5. srpnja u 3.30 sati za promet zatvara i pruga Vrbovec – Križevci. Prijevoz putnika će se u vrijeme radova, na predmetnoj dionici obavljati autobusima u oba smjera.

Zbog posebne regulacije prometa moguća su kašnjenja zbog čega se unaprijed ispričavaju i mole za razumijevanje.

Radovi se izvode u sklopu projekta rekonstrukcije postojećeg i izgradnje drugog kolosijeka na dionici Dugo Selo – Križevci koji je sufinanciran iz EU-ovih fondova.

Putnici se o posebnoj regulaciji prometa i voznom redu autobusa mogu informirati i putem mrežnih stranica HŽ Infrastrukture www.hzinfra.hr i HŽ Putničkog prijevoza www.hzpp.hr te na telefonskim brojevima 060 333 444 (cijena poziva iz fiksne mreže je 1,74 kn/min, a iz mobilne 2,96 kn/min, HT d.d.) i 01/378 25 83.

čitam...