Sjednica vijeća u Legradu

Usuglasili se oko ulaganja u turističku infrastrukturu na Šoderici

Donijete su Odluke o suglasnosti za provedbu ulaganja u projekt „Izgradnja turističke infrastrukture na području TRC Šoderica" te odluka o odabiru izvršitelja kojemu će se povjeriti obavljanje komunalnih poslova održavanja TRC Šoderice u 2017. godini.

10:56h
0
Sjednica Općinskog vijeća // Foto: Općina Legrad

U ponedjeljak je održana 39. sjednica Općinskog vijeća Općine Legrad kojoj je prisustvovalo osam vijećnika.


Pod prvom točkom Aktualni sat, načelnik je nabrojio sve aktivnosti i događaje koji su obilježili proteklo razdoblje.

Uslijedilo je usvajanje izvještaja o izvršenju lanjskog proračuna te usvajanje programa gradnje objekata i uređaja komunalne infrastrukture, održavanja komunalne infrastrukture, programa javnih potreba djelatnosti predškolskog odgoja, programa javnih potreba u  kulturi na području, plana socijalne skrbi, programa javnih potreba u sportu, kao i izvješća udruga koja su dobila sredstva iz općinskog proračuna u prošloj godini.

Usvojen je i obračun financijskog plana Dječjeg vrtića Dabrić za 2016. godinu, te program potpora za poticanje razvoja turizma na području Općine Legrad za ovu godinu.

Donijete su Odluke o suglasnosti za provedbu ulaganja u projekt „Izgradnja turističke infrastrukture na području TRC Šoderica”, o raspoređivanju sredstava za redovito godišnje financiranje rada političkih stranaka, o dodijeli javnih priznanja za 2017. godinu, o provedbi posebnih mjera sprečavanja odbacivanja otpada na području Općine Legrad te odluka o odabiru izvršitelja kojemu će se povjeriti obavljanje komunalnih poslova održavanja TRC Šoderice u 2017. godini.

Sve odluke donesene su jednoglasno.

čitam...