HT PRVA LIGA

Utakmicom Slavena i Rijeke vraćaju se navijači, evo koliko će karata biti dostupno, po kojim cijenama i tko ima prednost

Slaven Belupo dosad je pred praznim tribinama odigrao tri utakmice.

13:35h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Nogomet se u većini zemalja i dalje igra bez gledatelja. No, prema odlukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, publika se vraća na stadione HT Prve lige. Doduše, u manjem broju.

Slaven Belupo dosad je pred praznim tribinama odigrao tri utakmice. Nakon što sutra odradi gostovanje u Zagrebu kod vodećeg i budućeg prvaka Dinama u sklopu 29. kola, momčad trenera Tomislava Stipića može se okrenuti nedjelji kada će na Gradskom stadionu Ivan Kušek – Apaš ugostiti Rijeku.

Na klupskim stranicama stoji kako će kapacitet stadiona biti 760 mjesta, od čega je 90 gostujućih. Prilikom ulaska gledatelji će morati ostaviti ime, prezime i broj telefona, a prednost će imati vlasnici godišnjih karata. Ostale ulaznice za sve dijelove tribina prodavat će se po cijeni od 40 kuna, i to popunjenosti dopuštenog kapaciteta. Blagajne i vrata stadiona otvorit će se u 17 sati. Gledatelji koji za vrijeme utakmice napuste stadion, više se neće moći vratiti.

Dio preporuka govori o 1,5 metara velikom razmaku, odnosno o tri stolice između gledatelja koji na dan utakmice trebaju izmjeriti temperaturu koja ne smije biti viša od 37,2. Preporučuje se, također, da se mjesta na tribinama zauzmu na način da jedna osoba nije iza druga, već da u svakom sljedećem redu osoba sjedi za dva mjesta pomaknuta udesno. Ostale preporuke možete pronaći ovdje.

Loading...