RUN MAN, RUN

Uz Cross ligu za odrasle, Crna gora vikendom će ugostiti natjecanja mladih trkačica i trkača

Utrke za klinceze i klince počinju u 9.30 sati, a kola će se održavati: 2. listopada, 13. studenog, 4. prosinca, 8. siječnja i 19. veljače.

08:25h
0
Ilustracija // Foto: Mateo Alečković

Građanska inicijativa Run man, run tijekom idućeg vikenda organizirat će prvo kolo Cross lige, o čemu smo pisali ovdje. Podsjetimo, trčat će se na Crnoj gori, kao što će se u sklopu lige održavati i liga za klince.

Organizatori poručuju kako su duljine staze 150 i 350 metara utabanog šumskog puta i kružnog oblika. Složene su četiri kategorije, dvije starosne te muška i ženska. Konkretnije, natjecat će se u kategorijama od dvije do pet i od šest do deset godina. Provest će se pet kola, od čega su četiri natjecateljska. Startnina iznosi 20 kuna za cjelokupno natjecanje ili deset kuna za jedno kolo. Uprave i preuzimanje brojeva bit će na startu, dok se prijave vrše na run.man.kc@gmail.com.

Utrke za klinceze i klince počinju u 9.30 sati, a kola će se održavati: 2. listopada, 13. studenog, 4. prosinca, 8. siječnja i 19. veljače.

– Za prvo kolo lige, 2. listopada, dođite ranije da se ne stvara gužva pri uplati i podizanju
brojeva. Organizatori su na startu već od 8.30. Klinci startaju u 9.30, a glavne utrke u 10 sati Liga se održava unatoč vremenskim prilikama ili neprilikama, nema odgode kola – poručuju organizatori.