Reprezentacija u Sarajevu

Valentina Belušić pala na prvoj prepreci na Europskom prvenstvu

Po prvi puta u dugogodišnjoj povijesti Kluba, hrvački klub Podravka na jednom kontinentalnom, službenom natjecanju pod okriljem UWW-a (United World Wrestling) imao je svoju predstavnicu, baš Valentinu Belušić.

19:08h
0
Foto: HK Podravka

Mlada hrvačica Podravke Valentina Belušić nije uspjela doći do pobjede na Europskom prvenstvu za kadetkinje u Sarajevu.

Odmah u kvalifikacijama savladala ju je Poljakinja Patrycja Dudek. Poljakinja je u samo nekoliko sekundi stigla do vodstva od 4:0. Nakon tog vodstva, a u cilju rezultatskog priključenja Valentina je izvela jednu nesmotrenu napadačku akciju prilikom kojeg je Poljakinja izvela kontra napad i dovela Valentinu u opasan položaj iz kojeg se nije mogla izvući pa je borba završila tušem.

MARKETING EPODRAVINA.HR

No, po prvi puta u dugogodišnjoj povijesti Kluba, hrvački klub Podravka na jednom kontinentalnom, službenom natjecanju pod okriljem UWW-a (United World Wrestling) imao je svoju predstavnicu, baš Valentinu Belušić, u kategoriji do 60 kilograma.

Foto: HK Podravka

Osim nje, ni druge reprezentativke nisu bolje prošle. Usprkos velikom optimizmu i odrađenim kvalitetnim pripremama, četveročlana ženska hrvačka reprezentacija pod vodstvom trenera Mujagića kući se vraća bez ostvarene barem jedne pobjede. Naime, sve predstavnice izgubile su svoje prve borbe, one kvalifikacijske, a kako njihove protivnice nisu ostvarile plasman do finala, njima je bilo onemogućeno da dođu do drugog natjecateljskog dana, odnosno repasaža.

– Iskreno se u klubu nadamo da će stečeno iskustvo s ovako velikog natjecanja na Valentinu djelovati motivacijski i izazvati još jedan dodatni impuls za dodatnim i povećanim angažmanom na treninzima – poručuju iz HK Podravke.

čitam...