Nagradnjača

VALENTINOVO Evo koga vodimo na romantičnu večeru u predivnom ambijentu Restorana i pivnice Stari grad

Djelatnici Staroga grada pripremili su i prigodan poklon.

17:00h
0

Valentinovo se bliži, a kako ga bolje proslaviti nego uz romantičan obrok u predivnom ambijentu.


Zato je tu Restoran i pivnica Stari Grad i portal ePodravina koji vode jedan par na ručak ili večeru povodom Valentinova. Kako bi svojim gostima osigurao privatnost, restoran u đurđevačkoj utvrdi od 14. do 16. veljače ima posebnu ponudu za sve zaljubljene.

U njoj će uživati Saša Topalović sa svojom pratnjom, čestitamo!

U ponudu je uključeno i razgledavanje bogatog muzejsko-galerijskog sadržaja po želji – Interpretacijskog centara Legende o Picokima te izložbu Pijetlovi svijeta i Odbljesci – izložba naivne umjetnosti Podravine. Pripremljena su dva posebna valentinovska menija u vrijednosti 100 kuna po osobi.

MENI 1 – domaća juha s kašicom, medaljoni s kremom od aceta balsamica, povrće sa žara, pole od krumpira, miješana salata, čokoladni brownies s jagodama.

MENI 2 – domaća šunka s roladom od dvije vrste sira, piletina u umaku od crvenog papra i jabuke, tjestenina s koprivom, gratinirani krumpir sa sirom, miješana salata i čokoladni brownies s jagodama.

Djelatnici Staroga grada pripremili su i prigodan poklon. Svi zainteresirani za romantični ručak ili večeru svoj termin mogu rezervirati na telefon 099/772-4460, osobno u Restoranu i pivnici Stari grad ili na e-mail info@stari-grad-djurdjevac.hr.

čitam...