čestitamo

VALENTINOVO Izvukli smo dobitnike romantične večere, evo tko će proslaviti Dan zaljubljenih u utvrdi Stari grad

Zainteresirani za romantični ručak ili večeru svoj termin mogu rezervirati na telefon 099/772-4460, osobno u Restoranu i pivnici Stari grad ili na e-mail info@stari-grad-djurdjevac.hr. 

15:00h
0

Portal ePodravina u suradnji Gradom Đurđevcom i Restoranom Stari grad pripremio je mali poklon za vas. Igrali ste se s nama na Facebooku gdje ste morali ispuniti uvjete kako bi ste ušli u bubanj za izvlačenje. Glavna nagrada je obrok na samo Valentinovo u 17 sati za dvoje, na naljepši dan ljubavnih parova u godini


Bilo vas je zaista mnogo, a slučajnim odabirom sretna dobitnica jest Ivana Posavec Kiseljak. Molim Ivanu da nam se javi na Facebook u inbox ili na e-mail redakcija@epodravina.hr. Čestitamo!

Ivana je osvojila večeru za dvoje u Restoranu Stari grad na samo Valentinovo, u 17 sati, a može povesti jednu osobu sa sobom.

Svi ostali koji bi voljeli provesti Valentinovo u velebnoj utvrdi Stari grad u Đurđevcu, to možete učiniti uz pjenušac dobrodošlice i bogatu Valentinovsku enogastronomsku ponudu u utvrdi na 1. katu po cijeni od 170 kuna po osobi!

U ponudu je uključeno i razgledavanje bogatog muzejsko-galerijskog sadržaja po želji – Interpretacijskog centara Legende o Picokima, te izložbe jednog od najvažnijih, najuspješnijih i najpopularnijih umjetnika 20. stoljeća, Marca Chagalla.

Priređena su dva posebna Valentinovska menija:

  • MENI 1 – domaća juha sa srčekima, pileće rolice u košuljici od špeka, ljubavni njoki i povrće, mješana salata, čokoladni voćni kup i cheesecake.
  • MENI 2 – domaća juha sa srčekima, kupidova piramida (pljeskavica, svinjski medaljon, šampinjoni), rižoto i pečeni krumpir, mješana salata, čokoladni voćni kup i cheesecake.

Djelatnici Staroga grada za vas su pripremili i prigodan poklon.

Zainteresirani za romantični ručak ili večeru svoj termin mogu rezervirati na telefon 099/772-4460, osobno u Restoranu i pivnici Stari grad ili na e-mail info@stari-grad-djurdjevac.hr.

čitam...