Valentinovo pred vratima – što ćete pokloniti?

14:11h
0
Ilustracija

14. veljače – Dan zaljubljenih, dan je kad slavimo Sv. Valentina, zaštitnika zaljubljenih. U raznim zemljama slavi se na razne načine. Tako su u Engleskoj prije stotinu godina na Valentinovo djecu oblačili u odrasle. U Walesu su se darivale izrezbarene drvene žlice, a u nekim zemljama djevojka je od mladića dobila odjeću na poklon te, ako ju je zadržala, svom je odabraniku rekla “Da”.

Danas je u većini kultura običaj da se odabraniku ili odabranici svog srca nešto daruje. Dobar poklon ne mora biti onaj najskuplji, važno je da je darivan od srca. Mi smo posjetili Salon kože “Klara” kako bi vidjeli što Vam može ponuditi kao idealne poklone za sutrašnji dan.

Salon kože Klara nudi popuste od čak 40 postoRukavice, remeni, torbe, kravate…

Salon kože “Klara” nalazi se u Martinovki, u prizemlju, a za Valentinovo daruju čak 40% popusta. “Klara” je idealan poklon dućan; ondje možete pronaći kožne novčanike, rukavice, remene, muške i ženske torbe, šalove, kravate, kišobrane…

Uz “Klaru” svakako preporučamo da posjetite i Trgovinu “Bugatti” u Ulici Ante Starčevića 26. Muško i žensko donje rublje, pidžame, spavaćice, bodi, grudnjaci Lisca (veći brojevi), a sve to prekrasnog dizajna, kvalitetno i po super cijeni.

 

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW