NEUGODNO IZNENAĐENJE

Vandali mu jajima gađali kuću, Hrg: Prijetili su mi smrću, odšarafili kotače na autu, no zamislite da vam netko hoda oko kuće dok spavate

Ništa me nije poljuljalo pa neće ni ova bedastoća. Pogotovo kad znate da sve te godine nikad nikome niste namjerno učinili nažao te ste mnogima pomagli. Svaka takva aktivnost još više me motivira i daje mi novu snagu, rekao nam je Hrg.

12:28h
0
Branko Hrg // Foto: Matija Gudlin
Branko Hrg // Foto: Matija Gudlin

Donedavnom gradonačelniku Križevaca Branku Hrgu dogodio se incident o kojem se oglasio na svojem Facebook profilu.

U srijedu, u jutarnjim satima, kćer mu je u šoku javila da im je netko obiteljsku kuću gađao jajima.

– Prijetili su mi smrću, palili lampaše, odšarafili kotače na automobilu, pisali osmrtnice, ali zamislite da vam netko hoda oko kuće dok vi spavate. Slučaj s automobilom sam bio prijavio policiji isto, ali oni su smatrali da za to nema osnove. No, imao sam čak i papir od automehaničara koji je bio dokaz da se kotači nisu mogli sami odšarafiti. Nadam se da mi se više neće događati ovakve stvari, ne samo meni nego bilo kome – napisao je Hrg na svom Facebook profilu.

Iz Koprivničko-križevačke policije izvijestili su da je nepoznati počinitelj oštetio fasadu obiteljske kuće, nanijevši tako vlasniku štetu od nekoliko tisuća kuna, dok policija traga za vandalom.

S Hrgom smo danas razgovarali telefonski, a priznao nam je kako mu je najgora spoznaja da mu netko hoda po dvorištu.

– Ma, što da kažem. Nije meni toliko važno što je nastala šteta, nego ta spoznaja da netko hoda oko moje kuće. Zaista nije ugodno. Kćer mi je javila što se dogodilo, ja sam otišao ujutro za Zagreb te to nisam ni vidio. No, ne smijem više komentirati jer se slučaj istražuje. Svaki bedak ima svoje veselje, što da drugo kažem – rekao nam je Branko Hrg.

Kaže da ga do sada ništa nije poljuljalo, pa tako neće ni ova ‘bedastoća’, kako je nazvao ovaj slučaj.

– Pogotovo kad znate da sve te godine nikad nikome niste namjerno učinili nažao te ste mnogima pomagli. Svaka takva aktivnost još više me motivira i daje mi novu snagu- zaključio je Hrg.

Loading...