1.8 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 4. prosinca 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
zdrav život

U Varaždinu održane MAK-ove igre na kojim su sudjelovali mladi koprivnički atletičari i njihovi roditelji
U

Ne propustite

Povodom pet godina postojanja Mali atletski klub bio je organizator MAK-ovih igara koje su se održale u Varaždinskoj dvorani Graberje te okupile dvjestotinjak atletičara iz desetak klubova. Igre su se održale u tri discipline: 30 metara trčanje, skok u dalj iz mjesta i bacanju loptice u cilj.

Koprivnički atletičari osvojili su sedam medalja. Najuspješnija je bila Josipa Mikulec kod limačica (2006. godište) s tri medalje. Bila je druga u trčanju 30 metara, te skoku u dalj, dok je u bacanju loptice u cilj osvojila treće mjesto.

Petar Cenko, limač (2006. godište) osvojio je druga mjesta u skoku u dalj i na trčanju 30 metara, a u bacanju loptice bio je četvrti. Ivan Bebek bio je drugi na 30 metara, a četvrti u skoku u dalj, te je u bacanju loptice osvojio deveto mjesto.

Tara Rušak osvojila je drugo mjesto u bacanju loptice u cilj, dok je na 30 metara zauzela sedmo mjesto kao i u skoku u dalj. Ivana Cenko osvojila je četvrto mjesto na 30 metara, peto u skoku dalj i osmo u bacanju loptice. Matea Cenko stigla je na dvanaesto mjesto u skoku u dalj, četrnaesto mjesto na trčanju 30 metara i osmo u bacanju loptice.

Spomenut ćemo još rezultate naših najmlađih koji su zabilježili svoj prvi nastup: Ivan Međimurec limač (2010. godište) na 30 metara zauzeo je deveto mjesto, u skok u dalj deseto mjesto i peto u bacanju loptice. Klara Golubić, limačica (2011. godište) na 30 metara bila je sedma, osma u skoku u dalj, a sedma u bacanju loptice.

Iva Mikulec, limačica (2011. godište) na 30 metara osvojila je četvrto mjesto, u skoku u dalj peto mjesto i sedmo mjesto u bacanju loptice. Po prvi puta je održano i takmičenje majki, očeva te trenerica i trenera i to na trčanju 30 metara i u skoku u dalj iz mjesta.

Majke Sonja Rušak i Sanja Kovač Mikulec branile su boje kluba te je Sonja Rušak na 30 metara osvojila šesto mjesto, a u skoku u dalj peto mjesto. Mama Sanja na 30 metara bila je deveta, a šesta u skoku u dalj. Tata Dragan Cenko osvojio je jedanaesto mjesto na trčanju 30 metara, a u skoku u dalj dvanaesto mjesto.

Kod trenera Tihomir Bebek osvojio je prva mjesta na 30 metara i u skoku u dalj.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Rekorder

Za neke pravila kao da ne postoje, sa suludih 160 na sat proletio poznatom podravskom ravnicom

Policijski nadzor prometa tijekom proteklog vikenda pokazao je da vozači još uvijek piju i jure. - Utvrđena su 122 prometna...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti