Slatki blagdani svima

‘Važno je pomagati svima kojima je potrebno’

14:11h
0
Centar za pružanje usluga u zajednici Svitanje // Foto: Podravka
Centar za pružanje usluga u zajednici Svitanje // Foto: Podravka

Tom prilikom, Podravkini promotori kulinarstva i predstavnici županijskih udruga Hrvatskog kuharskog saveza obišli su i koprivnički Centar za pružanje usluga u zajednici Svitanje.

Velikom blagdanskom humanitarnom akcijom Slatki blagdani svima, Podravka i Hrvatski kuharski savez brojnim institucijama diljem Hrvatske pripremili su slatko iznenađenje.


Tom prilikom, njihovi promotori kulinarstva i predstavnici županijskih udruga Hrvatskog kuharskog saveza obišli su i koprivnički Centar za pružanje usluga u zajednici Svitanje.

“Cilj ove akcije bio je probuditi božićni duh iskazivanja pažnje prema bližnjima, obitelji i prijateljima, ali i podsjetiti na važnost pomaganja drugim sugrađanima, a osobito djeci bez roditeljske skrbi i nemoćnima koji također zaslužuju slatke blagdane”, priopćili su iz Podravke.

Podravka je stoga organizirala veliki nagradni natječaj čiji je cilj bio motivirati druge na dobro djelo s pretpostavkom kako svatko od nas pokraj sebe ima osobu koja nije u mogućnosti svojoj obitelji pripremiti blagdanske kolačiće.

Tijekom trajanja natječaja potrošači su slali priče i predlagali osobu kojoj će Podravka i Dolcela upriličiti najslađe blagdane. Nakon pristiglih prijava, izabrano je 10 inspirativnih priča o onima kojima će poklon osigurati slatke blagdane. Na njihov kućni prag stigla je obiteljska količina kolača, dovoljna za predstojeće blagdane te posebna, svečana torta.

Uz to, svakim preuzimanjem mobilne aplikacije Dolcela Slatki trenuci, Podravka i Hrvatski kuharski savez darivali su po jedan kolačić u ove humanitarne svrhe. U samo dva tjedna preuzeta je više od 5000 puta.

 

čitam...