Umijeće življenja

Večeras Koprivničanci uče kako dahom negativne emocije preobraziti u pozitivne

Uključen je i praktični aspekt predavanja – vježba za brzo energiziranje i opuštanje putem daha te meditacija, a vježba se može izvoditi i nakon predavanja svakodnevno.

11:40h
0
Ilustracija // ingimage.com

Tajne daha poznate su u istočnjačkim kulturama tisućljećima. Dahom se tijelo i um krijepe i iscjeljuju. Udahom se energiziramo, a izdahom opuštamo i pročišćujemo. Dah može preobraziti naše negativne emocije u pozitivne. Vrlo je važno naučiti nešto o tom naizgled tako običnom, ali zapravo jedinstvenom fenomenu koji nas drži na životu – dah.


Dišemo čitav život, a o tome kako koristiti potencijal koji nam dah nudi, svi zainteresirani i zaintrigirani ovom temom mogu naučiti večeras u 19 sati u HELLO školi engleskog jezika.

Na adresi Augusta Šenoe 4, predavanje ma temu Dahom do radosti provodi se kroz Program Sreće u Koprivnici.

Umijeće življenja je putovanje iz glave u srce pomoću jednostavnih ali vrlo učinkovitih tehnika. Uključen je i praktični aspekt predavanja – vježba za brzo energiziranje i opuštanje putem daha te meditacija, a vježba se može izvoditi i nakon predavanja svakodnevno.

Predavanje vodi Robert Kolarić, licencirani voditelj programa Sreće Umijeća Življenja od 2006. godine. Rodom je iz Međimurja gdje i danas živi, nakon što je sam doživio ogromnu promjenu na radionici još prije 19 godina. Pomogao je stotinama ljudi riješiti se stresa i trauma te da krenu u novi život.

Organizacija Umijeće Življenja neprofitna je nevladina udruga humanitarnog i edukatovnog karaktera. Osnovana od Sri Sri Ravi Shankara 1982. godine, djeluje kroz humanitarne aktivnosti i radionice za osnaživanje pojedinca kroz alate za efektivno nošenje za stresom i drugim životnim izazovima današnjice.

Ulaz je slobodan, a za dodatne upite može se kontaktirati na broj 098 915 4005 ili e-mail kolarirobert3@gmail.com .

čitam...