Velika malonogometna Zimska liga s nagradnim fondom od 10.000 Eura

08:26h
0
U veteranskom dijelu prošlogodišnje Zimske lige Koprivnica 2009/2010 najbolje ekipe su bile Amadeus, Omladinac Sloga Herešin, Disco bar Tena i Romantičari. Snimio: Marijan Sušenj

Treću godinu za redom Udruga za mali nogomet Koprivnica organizira veliku zimsku malonogometnu ligu. Natjecanja će u srednjoškolskoj sportskoj dvorani početi 18.-oga prosinca a završiti 15.-oga siječnja, rekao nam je u ime organizatora Sergej Milivojević pojasnivši da su natjecanja organizirana u tri kategorije – pioniri pod okriljem Memorijala profesora Branimira Jedvaja, te seniorski i veteranski dio turnira u kojemu sudjeluju registrirani veteranski igrači kao i svi oni ostali koji imaju navršenih 37 godina.

Osim pehara i medalja za najbolje ekipe osigurane su i novčane nagrade u ukupnom iznosu 74,5 tisuće kuna. Najveću nagradu, 40.000 kuna dobit će najbolja seniorska ekipa a upola manje drugoplasirana, dok će najbolji veterani dobiti 3 a drugoplasirani 2 tisuće kuna. Novčane  nagrade dobit će i treće i četvrtoplasirane ekipe, a posebne nagrade osigurane su i za posjetitelje. Milivojević je podsjetio da su dosadašnji turniri protekli bez incidenata,žalbi, prigovora i bez intervencija disciplinske komisije:

„Zbilja smo zadovoljni s ponašanjem igrača. Nadamo se da i ove godine će biti tako. Jer to su sve manje-više aktivni  igrači u sve tri kategorije tako da se svi strogo pridržavamo propozicija i sudačka organizacija je tu koja to provodi. Za sada je bilo zbilja u tom dijelu bez ikakvih žalbi i prigovora pa se nadamo da će fer play ostati i ove godine.“

Prijave za sudjelovanje u Velikoj zimskoj ligi organizator prima od srijede, 01.-oga  pa sve do 15.-oga prosinca. Prijave primaju i na adresu elektroničke pošte umnk2008@gmail.com.

izvor: Radio Drava