club roko

Velika Podravsko-prigorska fešta u Zagrebu sve je bliže, svirat će Tragovi, osvojite ulaznice za ovu sjajnu zabavu

Za atmosferu i da alkohol bolje klizi pobrinut će se poznati podravski bend Tragovi koji će zasigurno podići atmosferu svojom sjajnom svirkom.

10:00h
0
Foto: Chilled
Fotografija od prijašnjih godina // Foto: Chilled

Podravke i Podravci, Prigorke i Prigorci, naša fešta sve je bliže!

Nakon nekoliko godina pauze Podravsko-prigorska fešta vraća se u Zagreb, u omiljeno okupljalište studenata, u Club Roko. Zabava će se održati 12. ožujka (utorak) od 23 pa do ranih jutarnjih sati.

– Prije nego što zasučemo rukave i počnemo prolijevati krv i znoj za knjigom, valja se dobro opustiti i napuniti baterije kako bi ovu akademsku godinu što uspješnije priveli kraju. Zato, dragi naši Podravci i Podravke te Prigorci i Prigorke, pozovite svu svoju braću, sestre, roditelje, rodbinu i sve svoje prijatelje i napravimo ovu noć ludom i nezaboravnom, te da ovakvi događaji postanu tradicija – poručuju organizatori na Facebook stranici eventa.

Za atmosferu i da alkohol bolje klizi pobrinut će se naš poznati bend Tragovi koji će zasigurno podići atmosferu svojom sjajnom svirkom. U ponudi su i party pića.

Cijena karte u pretprodaji iznosi 20 kuna, a na sam dan fešte na ulazu u Roko karta će biti 30 kuna. Svoje karte možete nabaviti sljedećim prodajnim mjestima.

  • SD Stjepan Radić (petak 18-21, ponedjeljak 18-21, utorak 18-22)
  • SC (ispred ulaza u menzu) (srijeda 11-18, četvrtak 11-16, ponedjeljak 11-17, utorak 11-17)

Ali, portal ePodravina u suradnji s organizatorima poklanja čak 10 karata (5×2) za ovu sjajnu zabavu. Igrajte se s nama na našem Facebooku!

Karte za ovu feštu bit će moguće nabaviti i tijekom vikenda u CB Stefano u Koprivnici.

Za sve ostale informacije možete nazvati na broj 0958270176.

Loading...