transfer

VELIKI GUBITAK Najčvršća karika Podravkine obrane potpisala za klub sa sjevera Francuske, M. Tatari Šimunović: Izrazila je želju za odlaskom zbog većih ambicija

Transfer će biti realiziran na ljeto, a do tada Kapitanović ostaje u Koprivnici kako bi pomogla Podravka Vegeti da obrani naslov pobjednika lige i kupa. 

12:00h
0
Vratarka Ivana Kapitanović istaknula se u sva tri susreta // Foto: Ivan Brkić
Vratarka Ivana Kapitanović // Foto: Ivan Brkić

Stup obrane Podravka Vegete, Ivana Kapitanović, napušta klub. Kako nam je potvrdila sportska direktorica RK Podravka Vegete Miranda Tatari Šimunović, Kapitanović odlazi u Francusku, u Metz Handball. Deset godina je prošlo otkad je Kapitanović stigla u Koprivnicu i stala na vrata Podravke. Kroz godine isprofilirala se u reprezentativnu vratarku, a sada napušta klub koji joj je dao pravu priliku.

– Što se nas, kluba, tiče, Ivana je bila jako korektna u cijeloj priči, ima veće ambicije i izrazila je želju za odlaskom. Želimo joj svu sreću u novom klubu, potražit ćemo zamjenu – rekla je M. Tatari Šimunović.

Sam transfer na svojim stranicama potvrdio je i francuski klub. Transfer će biti realiziran na ljeto, a do tada Kapitanović ostaje u Koprivnici kako bi pomogla Podravka Vegeti da obrani naslov pobjednika lige i kupa.

– Klub je prema meni bio vrlo korektan. Dobila sam, eto, priliku za napredovanje i to će za mene biti iskorak u karijeri. Stoga sam prihvatila ponudu. U Koprivnici sam dugo, 10 godina, i sa svakim danom provedenim ovdje zadovoljna sam. Koprivnica me školovala, izgradila me rukometno i životno. No, vrijeme je za promjenu, želim napredovati, raditi na sebi, a prilika za to se ne propušta – rekla je Ivana Kapitanović za službene stranice koprivničkog kluba.

čitam...