velika prigorska manifestacija

VELIKI KONCERTI Crvena Jabuka i Opća Opasnost stižu na Spravišče, a vjerojatno i Zvonko Bogdan

U razgovoru s našim građanima doznali smo da su željni promjena tako da vjerujemo da će ove građani dobro prihvatiti i da će biti zadovoljni, zaključuje Šaško. 

08:42h
0
Crvena jabuka
Foto: Ivan Brkić

Križevačko veliko Spravišče, kulturno-povijesno-turistička manifestacija, ove će se godine održavati od 15. do 17 lipnja.

Kako nam kaže Danijel Šaško, šef organizacijskog odbora te najveće prigorske manifestacije i zamjenik gradonačelnika, svoje dolaske potvrdila je Opća Opasnost i legendarna Crvena Jabuka.

– Čekamo još samo hoće li svoj nastup potvrditi Zvonko Bogdan. Bit će tu još glazbenih nastupa, no naših lokalnih bendova. Kako stvari stoje sada, Opća Opasnost će nastupiti 15-og i tako otvoriti manifestaciju dok će Crvena Jabuka nastupiti 17-og. Koncerti će, kao i inače, biti na trgu, a najvjerojatnije će početi oko 21 sat. To ćemo još utanačiti kada će se bližiti vrijeme manifestacije – kazao nam je D. Šaško.

Osim u glazbenom smislu, ova manifestacija, podsjetimo, ove će godine ponuditi i osvježenje što se tiče predstave koja se tradicionalno izvodi. Tako će umjesto Adama Končića ove će godine prikaz legende o mirenju križevačkih purgera i kalničkih šljivara režirati dobro poznati Mario Kovač, glumac, umjetnik, scenograf, skladatelj i, naravno, kazališni i filmski redatelj.

– U razgovoru s našim građanima doznali smo da su željni promjena tako da vjerujemo da će ove građani dobro prihvatiti i da će biti zadovoljni – zaključuje Šaško.