Veliki uspjeh županijskih predstavnika na državnom natječaju „Volim Hrvatsku“

11:39h
0
Završna svečanost održana je u Krapini


U Krapini je održana završna svečanost za najbolje sudionike natječaja Hrvatske turističke zajednice „Volim Hrvatsku“. Svečanost je bila izuzetno uspješna za predstavnike naše županije koji su ostvarili odlične rezultate.

U kategoriji literarnih radova učenika osnovnih škola, literarni rad Maje Gregor, učenice 4c razreda OŠ „A.N.Gostovinski“ iz Koprivnice, pod nazivom “Pustolovine jedne kapljice”, osvojio je prvo mjesto na nivou Hrvatske. Za ovaj uspjeh zaslužna je i učiteljica Senka Pintarić koja je Maji bila mentorica.

 

U kategoriji likovnih radova djece dječjih vrtića, grupni likovni rad Dječjeg vrtića “Tratinčica“ iz Koprivnice – objekt „Ivančica“, skupina „Gljivice“, osvojio je treće mjesto u Hrvatskoj. Tom uspjehu također su pridonijele su odgajateljice Nataša Verčević i Željka Ćurić.

Ove nagrade priznanje su i za stručno povjerenstvo koje je između velikog broja pristiglih radova izabralo baš ove radove da nas predstavljaju na završnici akcije. Priznanje je to i za cijelu županijsku turističku zajednicu koja svake godine vrlo uspješno sprovodi natječaj „Volim Hrvatsku“ na području cijele županije i na taj način potiče dječje stvaralaštvo.

čitam...