aktivnosti na svježem zraku

Velikim sportskim druženjem za mlade Đurđevčani će kod devinih nastambi i utvrde Stari grad obilježiti olimpijski dan, svi su pozvani!

Tom prigodom pozivaju ljubitelje sporta, zdravog života, čistog zraka i promicatelje ovih vrijednosti da obilježe ovaj dan svojim dolaskom na prostore devinih nastambi i utvrde Stari Grad u navedeno vrijeme.

17:30h
0
Hrvatski olimpijski dan, Đurđevac 11.09.2017. // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

U mjesecu rujnu obilježava se Hrvatski olimpijski dan (HOD), a osnovna zadaća Hrvatskog olimpijskog odbora je poticanje i promicanje športa u Republici Hrvatskoj.

U Gradu Đurđevcu Hrvatski olimpijski dan bit će obilježen organiziranim sportskim aktivnostima najmlađih i to u ponedjeljak, 10. rujna, od 9 do 12.30 sati, na prostorima devinih nastambi i utvrde Stari Grad.

Hrvatski olimpijski dan, Đurđevac 11.09.2017. // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Tom prigodom pozivaju ljubitelje sporta, zdravog života, čistog zraka i promicatelje ovih vrijednosti da obilježe ovaj dan svojim dolaskom na prostore devinih nastambi i utvrde Stari Grad u navedeno vrijeme. Također Vas mole da nošenjem bijele majice, simbolom Hrvatskog olimpijskog dana, zajedno s njima sudjelujete u sportskom programu.

U sportske aktivnosti će biti uključena djeca starijih dobnih skupina Dječjeg vrtića Maslačak, učenici Osnovne škole Grgura Karlovčana, od 2. do 8. razreda, učenici Strukovne škole Đurđevac, od 1. do 4. razreda i učenici Gimnazije dr. Ivana Kranjčeva, od 1. do 4. razreda.

Hrvatski olimpijski dan, Đurđevac 11.09.2017. // Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

U slučaju lošeg vremena predviđene aktivnosti dječjeg vrtića Maslačak te nižih razreda OŠ Grgura Karlovčana održat će se u istom terminu u sportskoj dvorani Osnovne škole, a utrke učenika se u tom slučaju neće održati.

Umjesto ulične utrke, učenici Gimnazije i Strukovne škole će sportskom utakmicom u sportskoj dvorani Strukovne škole, u terminu od 12 sati, obilježiti Hrvatski olimpijski dan.