Borba zaljubljenih parova

Veliko natjecanje počinje – jednim lajkom pomozite svojim favoritima da osvoje vjenčanje iz snova

Ako još niste, lajkajte stranicu portala ePodravina.hr jer u protivnom vaš glas ne vrijedi. Lajkajte i na svojem profilu podijelite cijelu objavu s fotografijama i na kraju, na Facebook stranici portala lajkajte fotografiju para čija vam se ljubavna priča najviše sviđa.

15:18h
0
Foto: ingimage.com

Nakon stotina vaših prijava, objavili smo deset najsretnijih parova koji će se boriti za vaš glas, a sve da bi osvojili vjenčanje iz snova.

Od sada za njih možete glasovati na našem Facebook profilu, a procedura je i više nego jednostavna.

Ako još niste, lajkajte stranicu portala ePodravina.hr jer u protivnom vaš glas ne vrijedi. Lajkajte i na svojem profilu podijelite cijelu objavu s fotografijama i na kraju, na Facebook stranici portala lajkajte fotografiju para čija vam se ljubavna priča najviše sviđa.

Pobjednički par objavit ćemo u utorak, a glasovati se može do zadnjeg trenutka prije naše objave.

Kao što, sudeći prema ogromnom interesu, već valjda i vrapci na granama znaju, vaš omiljeni portal ePodravina.hr najsretnijem paru poklanja vjenčanje iz snova.

Nagradni natječaj objavili smo povodom Dana žena, a do sada su se prijavile stotine zaljubljenih parova koji uskoro planiraju uploviti u bračnu luku, dok su neke prijavili roditelji, kumovi, prijatelji…

Odluka je bila teška i na kraju odabrali 10 parova koji su ušli u uži krug.

Na našem Facebook profilu već smo objavili njihove fotografije za koje možete glasovati, odnosno dati im svoj lajk, a tko skupi najviše lajkova, logično – pobjeđuje!

Najsretnijem paru darujemo vrijedan poklon – vjenčanicu, buket, kompletnu šminku i frizuru, tortu, pozivnice i zahvalnice te fotografiranje.

Kao poklon za vjenčanje, dobit će i poseban dar iznenađenja.

Da bi slavlje uopće moglo započeti, tvrtka Kosinus koja izrađuje web stranice i sve vrste reklamnih sadržaja, za vas će dizajnirati i izraditi unikatne pozivnice i zahvalnice prema vašim željama.

Luksuzni modni brend za žene Sanja D. iz Koprivnice mladenki poklanja ono najvažnije – savršenu vjenčanicu po njenom izboru.

Buket koji će se savršeno uklopiti s haljinom i koji će nakon bacanja razveseliti novu mladenku poklanja Svijet Mašte, koprivnički obrt za izradu dekoracija za vjenčanja.

Tu je i Frizeraj, koprivnički salon za žene i muškarce koji će joj šminkom i frizurom dan učiniti još posebnijim.

Za neizostavan detalj, nokte, pobrinut će se Salon za uljepšavanje MARbella u Koprivnici.

Kakva bi to bila svadba bez torte, a onu simboličnu u obliku srca za vas će ispeći koprivničke Slatke delicije.

A da bi prvi koraci u zajednički život bili zauvijek trajno zabilježeni, tu je i službeni fotograf portala ePodravina.hr koji će naše mladence fotografirati tijekom najljepših trenutaka u životu.

PORTAL EPODRAVINA.HR POKLANJA VJENČANJE IZ SNOVA! Borba ljubavnih parova za vaš glas, da bi osvojili sve od vjenčanice…

Posted by Epodravina.hr on Mittwoch, 29. März 2017

čitam...