Najbolje dječje akcije

Veliko priznanje za Veliko srce koprivničkog djeteta

16:01h
0
Veliko srce koprivničkog djeteta // Foto: DND Koprivnica
Veliko srce koprivničkog djeteta // Foto: DND Koprivnica

‘Potvrdilo se da je pokretanje aktivnosti koja unapređuje i nagrađuje humanizam, solidarnost i nesebično djelovanje djece u Koprivnici prepoznato i na razini Hrvatske’, istaknula je Jadranka Lakuš, predsjednica Društva Naša djeca.

Veliko srce koprivničkog djeteta, projekt kojeg su osmislili Društvo Naša djeca i koprivničko Dječje gradsko vijeće, uvršten je među najbolje akcije za djecu u Hrvatskoj u 2015. godini.

Službeno priznanje uručeno im je na godišnjem Savjetovanju koordinatora akcije Gradovi i općine – prijatelji djece koje se održalo povodom Dana konvencije UN-a o pravima djece i okupilo predstavnike iz 106 gradova i općina.

– Potvrdilo se da je pokretanje aktivnosti koja unapređuje i nagrađuje humanizam, solidarnost i nesebično djelovanje djece u Koprivnici prepoznato i na razini Hrvatske – istaknula je Jadranka Lakuš, predsjednica Društva Naša djeca.

Na svečanosti su proglašeni novi članovi mreže gradova i općina koji posebno dobro skrbe o pravima djeteta na lokalnoj razini, a pozdravni govor uputile su Lea Miloš i Lorena Klarić, članice koprivničkog dječjeg gradskog vijeća.

 

čitam...
Loading...