Veliko priznanje

U velikoj konkurenciji Hangar18 za Nou H10le dobio nagradu EISA Best Buy Smarthphone 2017-2018

Nagrada će biti uručena 1. rujna, prvog dana IFA sajma u Berlinu, na EISA Awards Gala večeri koja će se održati u Kempinski Bristol hotelu.

09:54h
0

U konkurenciji drugih proizvođača pametnih telefona kao što su Samsung, Huawei, Sony, Honor i LG, koprivnička tvrtka Hangar 18 dobila je za svoj model Noa H10le prestižnu nagradu EISA Best Buy Smartphone 2017-2018. Riječ je o nagradi za pametni telefon koji nudi najbolji omjer dobivenog za cijenu, u smislu dizajna, ugrađenih komponenti, funkcionalnosti i performansi.

Organizacija EISA, European Imaging and Sound Association, osnovana je daleke 1982. godine kada su urednici 5 europskih foto-časopisa izabrali „kameru godine“. Danas IESA ima članove u 25 zemalja, a kroz svoje godišnje nagrade odabire najbolje proizvode potrošačke elektronike već više od 30 godina.

Preko 50 časopisa s posebnim interesima koji pokrivaju sva područja kao što su audio, video, kućna kina, automobilske, fotografske i mobilne tehnologije, odlučuju o tome koji će uređaji dobiti godišnje EISA nagrade.

Ono što krasi novi H10le model su izuzetno brz 10 core MediaTex Helio X27 procesor radnog takta na 2.6 GHz, AMOLED ekran, 64 GB interne memorije, dvostruka stražnja kamera 2x 13 MP, prednja „selfie“ kamera od 13 MP te izuzetno tanak „unibody“ dizajn od samo 7,1 mm.

Za sigurnost se brine brz i precizan multifunkcijski čitač otisaka prstiju. Operativni sustav na kojem je uređaj temeljen je Android 7.1.1 Nougat. Masa ovog pametnog telefona je samo 152 grama, a u njega je ugrađena baterija od 3.800 mAh.

Uređaj je poslan na testiranje, a nakon održanog EISA General Meetinga, donijete su odluke o nagradama. Hrvatski pametni telefon Noa H10le dobitnik je nagrade EISA Best Buy Smartphone, što znači da je to pametni telefon koji nudi najbolji omjer dobivenog za cijenu.

Nagrada će biti uručena 1. rujna, prvog dana IFA sajma u Berlinu, na EISA Awards Gala večeri koja će se održati u Kempinski Bristol hotelu.