Veprovi nastupili na Tapircupu 2012

22:15h
0
IHK Veprovi: Peti, T.Turk, Lugomer, Pohovski, Grobenski, Varga, A.Turk, Nosić

U subotu 8. rujna, na igralištu zagrebačkog sportskog centra Kuna održan je međunarodni turnir inline hokeja pod nazivom Tapircup 2012 u organizaciji hokejaškog kluba KHL Tapiri iz Zagreba.


Namjera organizatora bila je privući što više klubova izvan Zagreba, pa su stoga uz domaćine i zagrebačke IHL Kune, gostovali klubovi iz Subotice (HK Spartak), Dolenjskih Toplica (SKD Pank kura), Slavonskog Broda (IHK Okej), Siska (IHK Flavijevci), Karlovca (IHK Karlovac) i predstavnici Koprivničko-križevačke županije IHK Veprovi (Križevci).

Organizacija turnira bila je na dosad najvišoj razini, a igra Veprova na razini ispod očekivane. Nedostatak uvjeta za redovno treniranje, koje bi omogućilo sinkronizaciju igrača i napredak u igri, ponovno je uzeo danak.

Za bolji plasman Veprova presudna je bila utakmica s Tapirima koja je završila pobjedom domaćina od 2:1. Protiv IHK Kuna i SKD Pank kura, prvaka i drugoplasiranih, nije bilo šanse osvojiti bodove. Na kraju, Veprovi su završili na sedmom mjestu i otišli kući nakon pobjede nad stalnim rivalom iz Slavonskog Broda.

čitam...