Dobar hrvački vikend

Verčević i Picer uvjerljivo do pobjeda u svojim kategorijama

09:49h
0
Filip Verčević // Foto: Vedran Blažeković

Međunarodni Božićni turnir prema kalendaru Hrvatskog hrvačkog saveza održat će se u Zagrebu 17.12.

Protekle subote u Zagrebu, dvorani ŠSD Pešćenica održane su kvalifikacije za nadolazeći Božićni turnir. U konkurenciji preko 150 hrvača iz dvadeset hrvatskih klubova, Podravku su u uzrastu kadeta pod vodstvom trenera Ivana Lončarića i Saše Šprema predstavljala trojica hrvača.

U kategoriji do 50 kilograma Filip Verčević bio je uvjerljiv. Imao je dvije borbe i obje je pobjedio tušem. Protivnici su mu bili Đurić Tomislavom iz HK Lika i Šimunković Nikola iz HK Sesvetski Kraljevac.

U prvoj većoj težinskoj kategoriji, kategoriji do 54 kilograma, hrvač Podravke Filip Picer također bio je uvjerljiv. On je pobjedio u tri borbe, i sve je tri također pobijedio tušem i to: Matić Florijana iz HK Istarski Borac, Ivančić Mateja iz HK Sesvete i Bošković Erika iz HK Istarski Borac.

Nažalost treći predstavnik Podravke Alen Nogić nije došao do značajnijeg plasmana. On je u kategoriji do 63 kilograma imao jednu pobjedu protiv Dominika Bućija iz HK Sesvetski Kraljevac i jedan poraz od Kristijana Lukača iz HK Lika.

Međunarodni Božićni turnir prema kalendaru Hrvatskog hrvačkog saveza održat će se u Zagrebu 17.12.