Damir felak odlazi

Verica Rupčić predsjednica Županijske skupštine

13:36h
0
Verica Rupčić // Foto: Arhiva e Podravina.hr
Verica Rupčić // Foto: Arhiva e Podravina.hr

Imajući u vidu da je Felak otišao u Sabor bilo je logično predložiti V. Rupčić koja je to zaslužila jer se iskazala svojim dosadašnjim radom, rekao je Darko Sobota, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Koprivničko-križevačke županije.

Verica Rupčić (HDZ), predsjednica Povjerenstva za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije, naslijedit će Damira Felaka na mjestu predsjednice koprivničko-križevačke Županijske skupštine.


– Imajući u vidu da je Felak otišao u Sabor bilo je logično predložiti V. Rupčić koja je to zaslužila jer se iskazala svojim dosadašnjim radom i siguran sam da će ovu funkciju obavljati na zadovoljavajuć način, baš kao što je to činio i Felak – rekao je Darko Sobota, predsjednik Županijskog odbora HDZ-a Koprivničko-križevačke županije.

Predsjedništvo HDZ-a na svojoj sjednici jednoglasno je prihvatilo ovaj prijedlog.

– Velika mi je čast i zadovoljstvo što je moja kandidatura jednoglasno podržana. Aktivno ću surađivati sa županom i njegovim zamjenicima i kvalitetno ćemo zajedno raditi na svim zacrtanim planovima i ciljevima – kazala je V. Rupčić.

Inače, članica je Županijske skupštine u nekoliko mandata, predsjednica je koalicijskog kluba članica i članova vijeća, aktivna je u raznim županijskim odborima.

– Zalagat ću se za ravnomjeran razvoj županije. Jedno je sudjelovanje u Županijskoj skupštini kao članica iz Đurđevca, a drugo je biti na čelnoj poziciji. Borit ću se za to da svi krajevi naše županije budu jednako zastupljeni – zaključila je V. Rupčić.

V. Rupčić nije imala protukandidatkinju ili protukandidata, a predviđena mjesečna naknada za posao predsjednice iznosi nešto više od 3000 kuna.

 

čitam...