Odlazi, ne odlazi

Veznjak Slavena Petar Brlek s Wislom iz Krakowa još nije ništa potpisao

13:05h
0
Veznjak Slavena Belupa Petar Brlek // Foto: Arhiva
Veznjak Slavena Belupa Petar Brlek // Foto: Arhiva

Ništa nije riješeno. Izgleda da je negdje zapelo, ali iskreno ni sam ne znam gdje. Vidjet ćemo u sljedećih nekoliko dana hoće li biti nešto od toga – kazao nam je Brlek.

Iako su brojni poljski, ali i hrvatski mediji veznjaka Slavena Belupa Petra Brleka (22) već smjestili u Wislu iz Krakowa, nikakav ugovor još nije potpisan.


– Ništa nije riješeno. Izgleda da je negdje zapelo, ali iskreno ni sam ne znam gdje. Vidjet ćemo u sljedećih nekoliko dana hoće li biti nešto od toga – kazao nam je Brlek.

Trener Slavena Belupa Željko Kopić dodao je da Brlek uredno trenira s momčadi, ali je imao malu poštedu zbog viroze.

– Tu je s nama, trenira, iako je stalno na odlasku – rekao je Kopić.

Strateg farmaceuta ističe da, ako se ostvari Brlekov transfer, moraju dovesti još jednog kvalitetnog veznjaka.

Dodajmo i da je Brlek imao ponude jednog turskog drugoligaša i talijanskog drugoligaša Vicenze, ali očito nisu bile dovoljno dobre za koprivnički klub.

Brlek sa Slavenom Belupom ima ugovor do lipnja 2018. godine. Prema Trasfermarktu, njegova vrijednost procjenjuje se na 750.000 eura, a nagađa se da bi se za njega moglo dobiti oko 300.000 do 400.000 eura.

Novosti oko mladog Ukrajinca Maxima Riziea, koji je odigrao utakmicu u Ždralovima, i Ermina Hodžića, igrača Gorice, zasad nema.

– Maxim je pokazao talentiranost, o njemu odlučuje uprava, a i za Hodžića ćemo vidjeti do kraja tjedna – istaknuo je Kopić.

Slaven Belupo drugi dio prvoligaškog prvenstva otvara u subotu, 13. veljače, na splitskom Poljudu. Utakmica s Hajdukom počinje u 17 sati.

čitam...