KULTURNE MINUTE

[VIDEO] APSOLUTNO OPUŠTENO Robert Čimin, ravnatelj Muzeja i čovjek velikih ideja o proteklom mandatu i budućnosti

Sutra se obilježava Međunarodni dan muzeja, a tom prilikom porazgovarali smo s Robertom Čiminom, od milja mnogima znanim kao Robi.

12:02h
0

Robert Čimin ostao je na čelu Muzeja grada Koprivnice još četiri godine.

Novi četverogodišnji mandat dosadašnjeg ravnatelja potvrdilo je, krajem veljače ove godine, Gradsko vijeće. Taj novi mandat počeo je teći 16. travnja ove godine, nažalost za vrijeme koronakrize, no to nije obeshrabrilo niti ravnatelja niti ostale muzealce, kako ih od milja mnogi zovu.

Sutra se obilježava Međunarodni dan muzeja, a tom prilikom porazgovarali smo s Robertom Čiminom, od milja mnogima znanim kao Robi. Čovjek velikih ideja i velikog srca progovorio je o svom proteklom mandatu, arheologiji koja mu nedostaje, doktoratu kojeg je predao te budućim planovima.

Pogledajte intervju i Roberta Čimina u opuštenom izdanju. Jer, ponekad je teže biti opušten u ovom današnjem svijetu nego ozbiljan!

APSOLUTNO OPUŠTENO Intervju s Robertom Čiminom, ravnateljem Muzeja grada Koprivnice

Sutra je Međunarodni dan muzeja, s mi smo u opuštenoj atmosferi porazgovarali s ravnateljem Muzeja grada Koprivnice, Robertom Čiminom. Progovorio je o svom proteklom mandatu, arheologiji koja mu nedostaje, doktoratu kojeg je predao te budućim planovima.

Gepostet von Epodravina.hr am Samstag, 16. Mai 2020

čitam...