gol na gol

VIDEO Cepelin je jedan od najljepših poteza igre. Evo kako Podravkašice to rade

No, koprivničkim rukometašicama to ide sjajno, mora se priznati. Ove sezone zabile su nekoliko takvih pogodaka, nekoliko su i promašile, no nije sve zabilježeno snimkom.

09:31h
0
Foto: Ivan Balija
Ilustracija // Foto: Ivan Balija

Golovi zabijeni nakon lijepog dodavanja zvanog ‘cepelin’ poseban su doživljaj i razgale svaku publiku. Em što nije lako uskladiti ‘tajming’ dodavanja i skoka, em primiti loptu i pucati u letu koji traje mrvicu duže od sekunde, em još pogoditi gdje treba.

No, koprivničkim rukometašicama to ide sjajno, mora se priznati. Ove sezone zabile su nekoliko takvih pogodaka, nekoliko su i promašile, no nije sve zabilježeno snimkom. Evo kako to izgleda kad cepelin zabiju Dejana Milosavljević, Lamprini Tsakalou i Dijana Mugoša.

#ostanidoma // Cepelini Dejane, Dijane i Lamprini

Cepelin je svakako jedan od atraktivnijih poteza koji se mogu vidjeti na rukometnoj utakmici. Rukometašice Podravka Vegete ove su sezone postigle nekoliko pogodaka iz ove atrakcije, no nažalost samo ih je par ovjekovječeno na snimci. Pogledajte kako to izgleda kad iz skoka zabijaju Dejana, Lamprini i Dijana…#crohandball #ostanidoma #staysafe #stayathome #rkpodravka #vegeta #podravka #doksrcekuca #volimpodravku #crohandball #handball #rukomet #ehf #ehfcup #ehf_cup #volimrukomet #ehfcl #deloehfcl #croatia

Gepostet von Rukometni klub Podravka Vegeta am Dienstag, 31. März 2020

čitam...