VIDEO / Dead Fish: Ajmo s ritmom

08:05h
0
120621-dead-fish

Izašao je prvi službeni spot koprivničkog benda Dead Fish, kao najava za njihov novi album.Premijera spota jučer je objavljena na portalu MTV.com.hr, a od danas spot možete pogledati i na Youtube-u.

Glazbeni put benda Dead Fish traje već pet godina, a njihov drugi album donosi prekretnicu u razvoju benda, te skupljanje sve većeg broja publike.

Iza sebe imaju mnoštvo koncerata; u zadnjih šest mjeseci čak 10 nastupa u brojnim gradovima Hrvatske. Pozornicu su do sada dijelili s  bendovima poput Dubioze Kolektiv, Kawasaki 3p, S.A.R.S. i brojnih drugih. U izboru preko 300 bendova iz cijele regije, na ovogodišnjem MTV natječaju osvojili su visoko 9. mjesto. Njihov novi zvuk, temeljen na hip-hop glazbi, ali kombiniran s različitim stilovima, donosi osvježenje na domaću glazbenu scenu.

Spot za pjesmu „Ajmo s ritmom“ rađen je u sklopu Okolazh projekta, redateljskog dvojca MiniAni. Rađen je „šalji dalje“ metodom, prilikom čega su brojni autori slali po jedan kadar za pjesmu, koji su se kasnije montirali u spot. U finalnoj verziji na izradi spota sudjelovalo je ukupno 17 autora – dizajnera, montažera, animatora…

Dvojac MiniAni iza sebe ima spotove bendova kao što su Lollobrigida i Pink Studio, a svojim posebnim pristupom u izradi spotova dali su dodatni pomak u razvoju benda Dead Fish.

 

čitam...
Loading...