VIDEO: Dragan Habdija najavio skupštinu RK Podravke do kraja godine

13:51h
0
habdija

091029-habdija-mU četvrtak je u Podravkinoj poslovnoj sedmorokatnici održana sjednica Upravnog odbora Rukometnog kluba Podravka Vegeta. O zbivanjima na sastanku izvijestio je Dragan Habdija, zamjenik pritvorenog predsjednika kluba Saše Romca.

– Prisustvovalo je pet od osam članova i direktor kluba. Imenovanja i smjenjivanja su u domeni skupštine, pa nismo donosili provedbene odluke, već smo sami sebi dali zadatke za nas koji smo ovdje, što treba napraviti da bi klub mogao normalno funckionirati te da razgovaramo s glavnim sponzorom, našim okruženjem, gradom itd. – rekao je Habdija.

Na sjednici su doneseni i zaključci.

– Temeljem važećeg statuta klub će dalje voditi dva zamjenika predsjednika kluba, to smo Krešimir Mulvaj i ja, i direktor kluba Marijan Domović. Nas trojica, uz pomoć svih ostalih članova Upravnog odbora, imamo nekoliko zadataka u idućem razdoblju. Napravit će se cjelovita analiza i presjek financijskog stanja u klubu i donijeti prijedlog rješenja, što znači podmirenje postojećih obaveza prema igračicama, zaposlenicima, dobavljačima i ostalima. Donijeli smo zaključak da revidiramo sportske ciljeve za iduće razdoblje, dakle da struka kaže što ćemo, dakle u skladu sa zahtjevima struke, i kako ćemo i temeljem toga sačinit ćemo i financijski plan za iduće razdoblje. Valja napomenuti da će RK Podravka Vegeta funckionirati, raditi i dalje i nadamo se da će imati i kvalitetne rezultate.

Novo vodstvo kluba bit će izabrano još ove godine.

– U najkraćem vremenu, dakle do kraja godine maksimalno, pripremit ćemo i sazvati skupštinu kluba. Ona je redovita i izborna. Na njoj će biti izabran novi predsjednik kluba, Upravni odbor kluba, predsjednik Nadzornog odbora kluba i članovi Nadzornog odbora. Izbore i imenovanja, s ljudima koji znaju, hoće i mogu, predložit ćemo skupštini kluba nakon dogovora s rukovodstvom glavnoga sponzora, a to je naše poduzeće Podravka – izjavio je Dragan Habdija.

Video prilog:

 

Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW