epodravina i tz područja dravski peski

VIDEO Evo koga vodimo na motocross spektakl u Kozarevcu, podijelili smo osam karata

Osim bogate ugostiteljske ponude koja vas tamo očekuje, za najmlađe posjetitelje tamo će se nalaziti tobogani na napuhavanje.

12:30h
0
Karasov Brijeg, Kozarevac // Foto: Branko Novosel
Foto: Branko Novosel

Kozarevac i Karasov brijeg ove će nedjelje 2. lipnja ugostiti Otvoreno prvenstvo Hrvatske u motocrossu. Već od 9 sati ujutro na stazi će se održavati treninzi koji traju do 11, a zatim od 11.30 sati kreće održavanje utrka koje će trajati do predvečerja.

Dođite i uživajte u ovom atraktivnom spektaklu i vožnji najboljih Hrvatskim vozača. Saznajte zašto je baš ova staza višestruko nagrađivana za najbolju organizaciju.

Osim bogate ugostiteljske ponude koja vas tamo očekuje, za najmlađe posjetitelje tamo će se nalaziti tobogani na napuhavanje.

Portal ePodravina, Općina Kloštar Podravski i Turistička zajednica područja Dravski peski za vas je pripremila čak osam ulaznica (2×4). Igrali smo se na Facebooku, puno ste dijelili, puno ste ‘lajkali’, a sada imamo i dobitnike.

Sretni dobitnici od kojih svaki osvaja četiri karte jesu Vivien Strmecki i Ivana Lesjak. Čestitamo! Karte možete podići na ulazu s osobnom iskaznicom.

Svi ostali željni sjajne adrenalinske predstave, dođite u nedjelju na Karasov brijeg!

Pogledajte najavu Otvorenog prvenstva Hrvatske u motocross i quad disciplini. Nikako ne smijete propustiti ovaj sportski spektakl. Vidimo se 2. lipnja u Kozarevcu na stazi "Karasov brijeg"

Gepostet von Turistička zajednica područja Dravski peski am Montag, 20. Mai 2019

čitam...
Loading...