Bajkoviti prizori

VIDEO Jacques Houdek snimio novi spot u ledenom carstvu đurđevačke Podravine, redatelj Dario Lepoglavec: Kadrovi su veličanstveni, ponosan sam!

Spot je sniman na nekoliko lokacija u dva dana. Samo jedan manji dio snimljen je u Zagrebu, dok smo većinu spota snimili u ledenome carstvu snježne Podravine, a za lokacije sam odabrao Đurđevac, Svetu Anu i Mičetinac. U Đurđevcu smo posjetili poznatu hrvatsku pustinju, Đurđevačke peske, rekao je redatelj.

19:00h
0

Jacques Houdek za lokaciju snimanja svog novog spota za pjesmu “Sam” izabrao je bajkovite snježne lokacije đurđevačkog dijela Podravine.

Režiju novoga videospota potpisuje redatelj Dario Lepoglavec, kojemu je ovo snimanje bilo poseban izazov zbog, kako kaže, polarnih uvjeta.

– Spot je sniman na nekoliko lokacija u dva dana. Samo jedan manji dio snimljen je u Zagrebu, dok smo većinu spota snimili u ledenome carstvu snježne Podravine, a za lokacije sam odabrao Đurđevac, Svetu Anu i Mičetinac. U Đurđevcu smo posjetili poznatu hrvatsku pustinju, Đurđevačke peske. Tamo smo snimili kadrove u malo drugačijem izdanju od onih kakve su ljudi navikli vidjeti jer su ovoga puta Đurđevački peski prekriveni čarobnim, bijelim, snježnim pokrivačem! Kadrovi su veličanstveni, baš sam ponosan na cijelu ekipu i još nikada nisam dobio ovoliko sjajnih povratnih reakcija, kako od publike, tako i od kolega – rekao je redatelj.

U spotu se ne pojavljuje Jaques, već je glavnu ulogu dobio Goran Perešin, koji se dobro snašao u prekrasnom krajoliku oko Đurđevca.

Screenshot: YouTube

– Snimanje spota bilo je veoma uzbudljivo zbog izuzetnih -11 stupnjeva, no ni ta hladnoća nije nam uspjela potisnuti energiju i volju za snimanjem dobrih kadrova. Goran Perešin junački je odradio svoju ulogu te ga niska temperatura ni najmanje nije omela – kaže redatelj.

Autor glazbe i teksta novog hit singla je Ante Pecotić, produkciju potpisuje Bojan
Šalamon Shalla, koji s Antom Pecotićem kreativno djeluje pod okriljem Rubikon Sound
Factoryja.