Presuda

VIDEO Jedan od nasilnika koji su istukli i opljačkali Anu Đelekovčan završio na sudu, evo kakvu je kaznu dobio

Tijekom vožnje uspio se zaletjeti u zid kuće u Herešinu, zatim se odvesti dalje i u Peterancu se zabiti u betonski most.

08:18h
0

Jednog od ‘veselog’ četverca koji je opljačkao i pokrao nesretnu Anu Đelekovčan iz Drnja stigla je kazna na Prekršajnom sudu.

Riječ je o 19-godišnjaku koji je vozio Fiat Punto koji su ukrali gospođi Ani. On je vozio bez vozačke dozvole i pijan, s 1,57 promila u krvi.

Tijekom vožnje uspio se zaletjeti u zid kuće u Herešinu, zatim se odvesti dalje i u Peterancu se zabiti u betonski most.

Sud ga je kaznio novčanom kaznom od 10500 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije od 12 mjeseci.

Podsjetimo, dva mladića došla su u dvorište Ane Đelekovčan iz Drnja te joj ponudili da joj iscijepaju drva. No, umjesto toga ukrali su joj 100 kuna iz veste, uzeli ključeve automobila i otišli. Nakon toga su došla još dvojica koji su je udarili šakom u glavu nakon što ih je odbila pustiti u dvorište. Zatim su se sva četvorica vozili okolnim naseljima u njenom automobilu i napravili pravi nered.

Nad dvojicom nastarijih vodilo se kriminalističko istraživanje, dok su druga dvojica maloljetnici te je podneseno posebno izvješće.

čitam...