voljene željeznice

[VIDEO] Još jedan ‘novitet’ HŽ-a – zaglušujuća buka od koje ne možete normalno funkcionirati, a kamoli razgovarati

Naime, vozi se u vlaku koji se u narodu naziva 'konzervom', a najveći problem stvara zaglušujuća buka motora, često tako glasna da se ne možete ni normalno razgovarati s ostalim putnicima. Jedva se mogu čuti i vlastite misli. 

14:37h
0
Foto: Matija Gudlin
Ilustracija // Foto: Matija Gudlin

Problemi Hrvatskih željeznica i njihovih vlakova naširoko su poznati. Osim što je naša željeznica dobila jednu od najnižih ocjena u Europi, kašnjenja radova, popravaka i svega ostalog ne jenjavaju.

Tako nam se danas javio čitatelj koji se vozi na relaciji Koprivnica-Križevci.

– Putujem već neko vrijeme vlakom na relaciji Kc-Kž, ali ovakvu “ludu” vožnju do sada još nisam doživio. Svi znamo o kvaliteti hrvatske željezničke infrastrukture, o presjedanju na buseve i kašnjenja u polasku (i dolasku), ali ovaj “moj vlakić” danas na povratku kući me u potpunosti zadivio (i to cijelim putem, pola sata cca.) – piše nam čitatelj i prilaže video.

Naime, vozi se u vlaku koji se u narodu naziva ‘konzervom’, a najveći problem stvara zaglušujuća buka motora, često tako glasna da se ne možete ni normalno razgovarati s ostalim putnicima. Jedva se mogu čuti i vlastite misli.

Uostalom, poslušajte sami.

čitam...
Loading...