album I Am Eric

VIDEO Koprivničanac ERIC objavio spot za novi singl Confidence

Uz ERICA, u spotu se pojavljuje i manekenka Ana-Klaudija Štilinović, dok režiju spota potpisuje Sandra Mihaljević.

14:54h
0
unnamed
ERIC // Foto: Borna Hržina

Eric Vidović, mladi koprivnički glazbenik, svestrani vokalist, multi instrumentalist, kantautor i producent iz Rasinje iza sebe već ima tri autorska singla koja su osvojila glazbene ljestvice te nastup na ovogodišnjem hrvatskom izboru za Pjesmu Eurovizije.

Glazbu koju stvara u svom kućnom studiju hvali i publika i struka. Predstavlja svoj novi singl Confidence, preuzet s njegovog nadolazećeg debitantskog albuma I Am Eric čija objava stiže 11. lipnja: ERICmusic.lnk.to/Confidence

– Ovo je prva pjesma koju sam napisao, posebno mi je draga i za mene predstavlja početak mojeg kantautorskog puta. Ideja za nju pojavila se davne 2016. na jednom putovanju autom, što je dokaz da inspiracija ne bira mjesto ili vrijeme. Snimljena je i producirana godinu dana kasnije u suradnji sa švedskim producentima Ninosom Hannom i Adamom Kullingom, a za njen master zaslužan je Mischa Janisch – ispričao je svestrani ERIC.

Za Confidence je predstavljen video snimljen na nekoliko lokacija u Zagrebu, od Ilice do Sljemena. Uz ERICA, u spotu se pojavljuje i manekenka Ana-Klaudija Štilinović, dok režiju spota potpisuje Sandra Mihaljević.

– Spot smo snimali dva dana u poslijepodnevnim i večernjim terminima jer oni najbolje dočaravaju atmosferu pjesme. Kada smo prvi dan snimali na Sljemenu, u nekoliko sati kao da su se promijenila četiri godišnja doba. Eric je bio vrlo profesionalan,  iako mi ostali nismo bili pripremljeni na tako nagle promjene vremena i temperature. ‘Confidence’ mi se jako svidjela, kao i pjesma koju je izveo na ovogodišnjoj Dori. Iznimno je talentiran i sigurna sam da će biti vrlo uspješan na svojem glazbenom putu – komentirala je renomirana redateljica.