izraelski sustav samoobrane

VIDEO Krav Maga dolazi u Koprivnicu, osvojite besplatnih mjesec dana treninga, Perić: Ovaj sustav bio je namijenjen vojsci, policiji i tajnim službama

Svi stariji od 16 godina koji žele svoju koncentraciju, fokus, odlučnost, kondicijski i zdravstveni status podići na višu razinu pozivaju se da se prijave.

18:30h
0

Krav Maga Hrvatska organizira prvi trening-seminar Krav Maga samoobrane u Koprivnici! Ovi seminari prisutni su u 15 gradova diljem Hrvatske, a sada stižu i u Koprivnicu.


Seminar se održava u subotu, 1. rujna, u Križevačkoj ulici 31 (FIT GYM). Instruktori Krav Maga Hrvatske upoznat će prisutne s osnovama Krav Maga sustava samoobrane i pokazati sudionicama kako se ponašati u neugodnim situacijama, kojim tehnikama svaki pojedinac može utjecati na prevenciju i smirivanje sukoba te brze i jednostavne tehnike kojima mogu odgovoriti na fizičke napade.

Krav Maga je izraelski sustav samoobrane nastao 30-ih godina prošlog stoljeća za potrebe obrane od nasilnih grupa. U Izraelu se i razvijao, do 60-ih godina bio je isključivo za vojsku i policiju te tajne službe. Oko 80-ih godina počeo se razvijati i primjenjivati u civilnom životu. Jednom početniku koji nije bio u dodiru s borilačkim vještinama potrebno je oko četiri do šest mjeseci, a baš u to vrijeme održavaju se prva testiranja. Ipak, sve ovisi o pojedincu, te instruktoru – kazao je Nikola Perić, instruktor i voditelj centra.

Također, otkrio nam je kako su treninzi koncipirani da u sebi imaju sve stavke jednog znanstvenog procesa u trenažnom procesu. Uključuje i  kondiciju i snagu i agilnost, a glavni dio treninga posvećen je samoj tehnici.

Zasad će u Koprivnici krenuti s treninzima subotom u trajanju od dva sata, pa dok se ne ukaže prilika za nešto više. Na prvom treningu će biti trojica instruktora, dok će u nastavku treninge održavati po dva instruktora.

Seminar za odrasle bit će od 17 do 19 sati.

Svi stariji od 16 godina koji žele svoju koncentraciju, fokus, odlučnost, kondicijski i zdravstveni status podići na višu razinu pozivaju se da se prijave. Savjet je instruktora da dođete u laganoj sportskoj odjeći i čistim tenisicama.

Cijena seminara je 250 kuna po osobi i uključuje seminar, Krav Maga majicu i članarinu za rujan.

Broj mjesta je ograničen, a portal ePodravina poklanja vam dva puta po besplatnih mjesec dana pohađanja Krav Maga seminara.

S nama zaigrajte na Facebook stranici portala ePodravina.hr

 

čitam...