VIDEO Miranda Tatari o pobjedi nad Viborgom i gostovanju u Norveškoj

17:57h
0

091110-tatari-mGlavna tema koprivničkih sportskih razgovora i dalje je pobjeda Podravke Vegete nad europskim prvakom Viborgom. Hrvatske prvakinje osvojile su značajne bodove s kojima su znatno povećale izglede za prolaz u drugi krug Lige prvakinja.

Kao pripremu za susret 4. kola s Byasenom, Podravka će u srijedu (17,30 sati, dvorana Graberje) odigrati prvenstvenu utakmicu s Kokom u Varaždinu.

Svoje dojmove o utakmici s Viborgom, kao i najavu nedjeljnoga gostovanja kod Byasena u Norveškoj, za Koprivnica.net je iznijela Miranda Tatari, kapetanica Podravke Vegete.

– Iza nas je jedna velika utakmica, utakmica u kojoj smo osvojili dva velika boda. Mislim da je to bila odlična utakmica, 60 minuta velike borbe na terenu. Početak je bio odličan, zatim je uslijedio jedan dio s previše respekta prema njima, a s premalo samopouzdanja u nama. Ključno je bilo što smo na poluvremenu shvatile da mi tu utakmicu možemo dobiti. U drugom dijelu bile smo na visokjoj razini, dok Viborg nije bio skroz u utakmici, i mi smo to iskoristile – rekla je između ostalog Miranda Tatari.

Video prilog

čitam...