UŽASNO

VIDEO Mještani u Sitnicama vrijeđali i gađali policajce kamenjem, svi uhićeni pod utjecajem alkohola

Snimku cijeloga incidenta, objavljenu na Facebook stranici Želim normalan život u Međimurju, pogledajte u nastavku.

19:10h
0
Foto: Matija Gudlin
Foto: Matija Gudlin

Mještani romskog naselja Sitnice kod Murskog Središća danas, oko 16 sati, napali su i ozlijedili policijske službenike koji su stigli nakon dojave građana, piše emedjimurje.

Kako pišu, policajci su zatekli 31-godišnjaka i zamolili ga da stiša glazbu. No, on ih je počeo vrijeđati. Primijenili su nad njim sredstva prisile, što se nije svidjelo 18-godišnjaku i 37-godišnjakinji koji su fizički nasrnuli na policijske službenike. U vrijeđanju im se pridružio 22-godišnjak, a 53-godišnji mještanin počeo im je prijetiti.

– Za vrijeme postupanja i privođenja uhićenih osoba do službenog vozila oko policijskih službenika se okupila veća skupina građana koji su glasno negodovali, a više je osoba gađalo policijske službenike kamenjem. Jedan kamen pogodio je policijskog službenika. Alkotestiranjem je utvrđeno da su svi uhićeni bili pod utjecajem alkohola – objavila je Policijska uprava međimurska, a prenijelo emedjimurje.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja. Snimku cijeloga incidenta, objavljenu na Facebook stranici Želim normalan život u Međimurju, pogledajte u nastavku.

Video policijske akcije u Sitnicama.Dečki, svaka čast!

Gepostet von Želim normalan život u Međimurju am Montag, 12. August 2019