amil lojo

VIDEO Mlada Kalinovčanka Lorena Vlašić snimila cover pjesme Zaledi grijeh za poznatu diskografsku kuću: Na našoj estradi je velika gužva, a samo najtalentiraniji uspijevaju

Osim u pjevanju, mlada Lorena niže velike uspjehe i u šahu u kojem je čeka državno prvenstvo. Ljeto će za nju biti izuzetno radno, sigurni smo, jer će se osim šaha naći i poneki nastup, a možda i neka nova velika prilika za ovu mladu i talentiranu djevojku.

10:00h
0

Svestrana 12-godišnja Kalinovčanka Lorena Vlašić dodala je još jedna veliki uspjeh svojoj mladoj, ali jako uspješnoj karijeri.

Naime, najpoznatija sarajevska diskografska kuća AL Music prepoznala je talent ove mlade djevojke i snimila cover pjesme Zaledi Grijeh koju u originalu izvodi Ilma Karahmet, a autor je Amil Lojo.

– Lorena prati dosta poznatih osoba i oni prate nju, budući da su ju prepoznali dogovorili smo snimanje covera – ispričala nam je njezina majka Martina Vlašić.

Na snimanju su joj rekli da za njezinih 12 godina ima ogroman talent i da mora i dalje puno raditi i boriti se jer je na estradi velika gužva te uspijevaju samo najuporniji.

– Jako je zadovoljna snimljenim coverom i čast joj je što je uopće dobila tu priliku – ponosna je M. Vlašić.

Lorena drugog svibnja putuje u Poljsku na finale jednog velikog festivala na kojem će nastupiti s pjesmom Shallow, a nakon toga će snimiti još jednu pjesmu u suradnji s reperom Tonijem Tuklanom. 

Osim u pjevanju, mlada Lorena niže velike uspjehe i u šahu u kojem je čeka državno prvenstvo. Ljeto će za nju biti izuzetno radno, sigurni smo, jer će se osim šaha naći i poneki nastup, a možda i neka nova velika prilika za ovu mladu i talentiranu djevojku koja iza sebe već ima dva uspješna video spota.

 

čitam...
Loading...