Premijera

VIDEO Mladi koprivnički glazbenik Martin Hadelan u svom gradu i na Šoderici snimio spot Sam svoja briga

12:07h
0

Nakon što se pjesma Sam svoja briga prije nekoliko dana zavrtjela na hrvatskim radio postajama, snimljen je i video spot. Za snimanje, montažu i produkciju zaslužan je Dinko Šimac.

– Dinko je napravio izuzetan posao te mi je bilo odlično raditi s njim. Odabir lokacija i ideja koje smo imali prije, ali i tijekom snimanja, pokazale su se idealnima za vrstu emocije koju sam želio prenijeti videom. Smijeha na snimanju nije nedostajalo što je atmosferu učinilo izrazito ugodnom i opuštenom. Snimali smo u centru Koprivnice, na Šoderici i u prirodi oko Koprivnice – rekao nam je mladi glazbenik.

Martin gitaru svira od svoje 12. godine, a svoj stil gradi već prvim pjesmama koje je napisao sa 13 godina. Oduvijek je imao potrebu izraziti svoje osjećaje i razmišljanja kroz glazbu.

Pjesma Sam svoja briga nastala je ove godine i govori o uobičajenim ljubavnim temama i problemima.

– Pjesma govori o shvaćanju vrijednosti sreće, posebno u teškim životnim trenucima. Kada čovjek postane svjestan gubitka, treba uzeti u obzir sve što je pozitivno i dati sve od sebe da sačuva sreću – kazuje  mlada nada.

Pjesma je snimljena u Intek Music studiju u rujnu ove godine. S obzirom na Martinov plodan autorski rad, ova je pjesma samo najava skorašnjeg albuma na kojem će Martin pokazati sve što zna i umije.

čitam...