Đurđevački pijesci kao nadahnuće

VIDEO Mladi pjevač i prelijepa glumica snimili romantičan spot u Hrvatskoj Sahari

15:00h
0

Đurđevački pijesci itekako su impresivna kulisa za snimanje videospotova, a to je jasno i iz novog uratka koji je nastao baš na tom jedinstvenom lokalitetu.

Pjevač Marko Vukes tamo je snimio spot za svoju pjesmu “Budi tu”, u kojemu mu se pridružila prelijepa glumica Kristina Krepela.

– Imao sam prilike i prije dolaziti u Vaš grad gostujući na lokalnim radijskim postajama, ali moram priznati da nisam imao prilike, kao sada na snimanju, upoznati se sa svim prirodnim ljepotama koje grad ima. Zapravo, moja supruga, koja je redateljica spota, čula je od glumice Kristine Krepele, koja igra jednu od glavnih uloga u samom spotu, kako se u gradu Đurđevcu krije jedan poseban prirodni fenomen – točnije Hrvatska Sahara, kako je zovu. Istraživala je po internetu danima i kada se uvjerila u ljepotu ove lokacije, donijela je odluku da će upravo jedna od glavnih lokacija za snimanje biti Đurđevački pijesci – rekao je Vukes.

Potvrdio je kako ga ne čudi da su i mnogi drugi umjetnici prije njega baš ovu lokaciju birali za svoja snimanja, jer kako kaže – posebno nadahnjuje.

Uz Pijeske, u spotu su prikazani i kadrovi s drugih područja, uključujući i grad Đurđevac, a kako to izgleda, pogledajte u spotu.