BRAVO, BRAVO!!

VIDEO Molvarka Ana Leona pobjednica prve sezone The Voice Family

Uživajte u njihovoj pobjedničkoj izvedbi!

11:38h
0
Ustupila: Ana Leona Lončar

Iako su naši predstavnici u popularnom HRT-ovom The Voiceu, Eric Vidović i Domagoj Olujić, ispali gotovo na samom početku, i dalje smo imali predstavnicu u jednoj od verzija tog showa – The Voice Family.

Podsjetimo, radi se o natjecanju u kojemu su se natjecala najmanje dva, a najviše šest članova ekipe, a emitiralo se kroz sedam epizoda koje se prikazuju na YouTube kanalu The Voice Croatia.

Natjecanje je stiglo do finala, a u njemu su našle Molvarka Ana Leona Lončar i Varaždinka Lora Breški, koje su na kraju postale i pobjednice!

Molvarka Ana Leona se preko svoga Facebbok profila zahvalila svima, a njenu objavu prenosimo.

– Dragi svi koji čitate, The Voice Family priveden je kraju, a lijepe vijesti koje Vam uz to donosim su da smo Lora i ja pobjednice prve sezone. Do neba sam zahvalna našem timu #VannaiGobac, našim mentorima, Vanni i Gobcu, koji su nas prepoznali na početku i vodili nas sve do dvoboja, svima Vama koji ste dali svoj glas jer svi ste Vi zaslužni za naše konačno mjesto u ovome projektu – napisala je Ana Leona te nastavila.

– Hvala tebi, Lora, što sam sve ovo s tobom proživjela i doživjela. Hvala ti što si tako komplicirana, a jednostavna i što me cijeniš. Najviše hvala našim obiteljima koje su bile uz nas. Iiiii… bilo bi izvrsno kad bismo mogle ponoviti sve ovo barem još dva puta – zaključila je Ana Leona

Uživajte u njihovoj pobjedničkoj izvedbi!

 

čitam...
Loading...