Let parajedrilicom u tandemu

VIDEO Naši čitatelji doživjeli su svijet iz ptičje perspektive, evo kako je to izgledalo

07:00h
0
Screenshot // Foto: PK Feniks Kalnik
Screenshot // Foto: PK Feniks Kalnik

Ispunili smo našim čitateljima, sretnim dobitnicima nagradne igre, jedan od najstarijih čovjekovih snova, gledati svijet iz ptičje perspektive letom parajedrilicom u tandemu.

Naši čitatelji, sretni dobitnici leta parajedrilicom, iskoristili su priliku i uživali su u ovom spektakularnom događaju koji će zasigurno pamtiti cijeli život.

Podsjetimo, ovo nezaboravno iskustvo sretnim dobitnicima omogućio je Feniks paragliding klub Kalnik, povodom svojeg 16. rođendana. Feniks je član Hrvatskog zrakoplovnog saveza, a članovi dolaze iz Križevaca, Koprivnice, Zagreba, Varaždina, Čakovca, Daruvara i Bjelovara.

Oduševljeni dobitnici nagradne igre, Valentina Kossi i Filip Tomić, letjeli su u tandemu zajedno s pilotom koji je upravljao letjelicom. Uz povoljan vjetar i zračne struje vinuli su se iznad Kalnika te uživali u nevjerojatnom pogledu, bez prethodnog iskustva i priprema.

Više o letu i pripremama možete pročitati ovdje, a u videu možete vidjeti kako je bilo sretnim dobitnicima te i sami doživjeti djelić ove avanture.

 

čitam...