Sudionik The voice-a

VIDEO Neven Stipčić uz pratnju koprivničkih glazbenika izdao debitantski singl Samo ti

Pjesma je prožeta emocijama i posvećena je osobama koje u našim životima ostave poseban trag, rekao je Neven

15:20h
0

Neven Stipčić, sudionik prve sezone showa The Voice – najljepši glas Hrvatske, na glazbenu scenu je zakoračio autorskim prvijencom, pjesmom Samo ti. Njegov debi-singl dostupan je na svim digitalnim glazbenim servisima, a predstavljen je i prateći videospot.

– Pjesma je prožeta emocijama i posvećena je osobama koje u našim životima ostave poseban trag. To su osobe čiji je trag toliko jak, da čak i ako ih ne vidite dugo vremena pokreću feeling i emocije koje ste imali prvi puta kada ste ih susreli. Takve osobe i takvi osjećaji su ono što nas pokreće i to treba čuvati – riječi su kojima Neven opisuje svoju autorsku pjesmu.

Varaždinca Nevena Stipčića često se može vidjeti i u Koprivnici, gdje je student Sveučilišta Sjever, treće godine novinarstva.   Njegovu glazbenu pratnju čine koprivnički glazbenici Luka Osrečak na saksofonu te prateći vokali Romana Pavliša i Laura Mjeda, članovi benda The Groovebox, koji je u zvuk unio dozu clubbing-groovea, karakterističnog za njihove live nastupe.

Ova pop poslastica s dodatkom funk i soul začina snimljena je u Pomper Studios, a na pjesmi su uz Nevena, koji potpisuje tekst, glazbu i dio aranžmana, radili i Tomislav Košić te Dino Pomper (aranžman).

– Izuzetno mi je drago što je ekipa izdavačke kuće Universal Music Hrvatska prepoznala potencijal singla i dala mi priliku da se sa svojim autorskim pjesmama tijekom 2017. predstavim hrvatskoj javnosti – zaključio je Neven Stipčić.

čitam...