OVOGA VIKENDA

VIDEO Picokijada vas zove, ovog vikenda uživajte u bogatom programu, podravskoj tradiciji i koncertima Belana, Bebeka i Rozge

Za vrijeme Picokijade ne propustite koncerte poznatih estradnih zvijezda.

11:11h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Đurđevac će ovoga vikenda biti pun života Od 25. do 27. lipnja, odnosno od petka do nedjelje održava se velika manifestacija Picokijada.

Manifestaciju koju svake godine posjeti više od 40 tisuća posjetitelja i ove će godine oživjeti stari zanati, kovačnice, vojni tabori, prikazi tradicijskog način življenja, sportske priredbe, kazališne predstave i brojna druga događanja.

Posjetitelji će imati priliku uživati u tradiciji, kulturi, običajima i oživljenoj povijesti, degustirati tradicionalna jela i doživjeti podravsku gostoljubivost, ali i uživati u koncertima poznatih estradnih zvijezda.

U petak od 22 sata nastupa Neno Belan, subota je rezervirana za Željka Bebeka, koji na pozornicu izlazi u 19 sati, dok u nedjelju od 21 sat pjeva Jelena Rozga.

Centralni događaj, Legenda o Picokima, održat će se u subotu u 22 sata, nakon koncerta Željka Bebeka. Koncerti su iz Starog grada zbog epidemioloških mjera preseljeni na đurđevački gradski trg.

Pokrovitelji Picokijade su predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, Ministarstvo kulture i medija, Ministarstvo turizma, Erste Banka, INA, Hrvatske šume, Bistra, Kotlar, Beton design, Koprivničko-križevačka županija i Zagrebačka pivovara.