gdje mu je pamet?

VIDEO Policija ekspresno uhvatila manijaka koji je Varaždinskom vozio po nogostupu

Na videu se jasno vidi kako ovaj majstor za volanom juri dijelom za pješake. Očevici pak tvrde da je na nogostupu u trenutku divljanja vozača bilo i djece.

09:00h
0
Snimio čitatelj 24sata

Policijska uprava koprivničko – križevačka zaprimila je dojavu građana o počinjenju prometnog prekršaja u Koprivnici. Dogodilo se to u nedjelju.

– Zaobišao me i vozio po nogostupu. Uskoro je dojurio i drugi auto koji me prestigao. Sve su to napravili preko pune trake. Učinilo mi se kao da se utrkuju, započinje priču čitatelj 24 sata koji im je poslao video jurnjave u Koprivnici.

Snimku je zaprimila i policija koja je po brzom postupku pronašla muškarca. Radi se o 32-godišnjaku koji je oko 12 sati Opelom koprivničkih registracija vozio po Varaždinskoj cesti, ali po pješačko-biciklističkoj stazi.

Na videu se jasno vidi kako ovaj majstor za volanom juri dijelom za pješake. Očevici pak tvrde da je na nogostupu u trenutku divljanja vozača bilo i djece.

– Mogli su se sudariti u svakom trenu, a na tom dijelu na nogostupu su bila i djeca. Netko je mogao tako nastradati. Meni su dvaput dijete udarili jer su prebrzo vozili i zato sam odlučio poslati ovaj video – rekao je ljutiti čitatelj.

Zbog počinjenog prekršaja iz čl. 46 st.1 Zakona o sigurnosti prometa na cestama vozaču je izdano izvješće o počinjenom prekršaju.

Luda vožnja u Koprivnici: Nepromišljeni vozač umjesto cestom vozio nogostupom

Luda vožnja u Koprivnici: Nepromišljeni vozač umjesto cestom vozio nogostupomViše na http://bit.ly/2HX9rxB

Gepostet von 24sata am Mittwoch, 5. Juni 2019

čitam...
Loading...