U mom dvorištu

VIDEO Prekipjelo mu zbog učestalih krađa, u dvorištu postavio kameru i ulovio kradljivicu na djelu

14:15h
0
Detalj snimke

Užasno me to smeta, sama pomisao da mi neko hoda po dvorištu me smeta, a osim što kradu, ostavljaju mi smeće ili razbacaju složene daske i slično. Ispada da ne mogu ništa ostaviti ni na svome vlastitom balkonu, požalio nam se on.

Koprivničanac D.K. ovih je dana u svom dvorištu snimio čin drske krađe te snimku podijelio na svom Facebook profilu.

Na snimci je vidljivo kako ženska osoba iz dvorišta izlazi s ručnom pilom koju uredno posprema na već pun bicikl i gurajući ga odlazi kao da se ništa nije dogodilo.

– Ovo je posljednja krađa koja se dogodila 2. prosinca, a imam već cijeli popis svega što mi nedostaje. Od čekića pa nadalje – priča nam on.

Kaže da je snimku stavio da bi ljude upozorio da zaključavaju vrata, jer lopovi nikad ne spavaju i samo čekaju priliku.

Kupio je gradilište u centru grada na kojem podiže kuću, a kamere je postavio da vidi što se događa u njegovom dvorištu kad ga nema.

– Angažirao sam tvrtku koja se time bavi jer se na snimkama može vidjeti samo moje dvorište, ne i okolne kuće susjeda, tako da je sve po zakonu – priča nam on.

No oni koji kradu, ne pridržavaju se ni jednog zakona.

–  Užasno me to smeta, sama pomisao da mi neko hoda po dvorištu me smeta, a osim što kradu, ostavljaju mi smeće ili razbacaju složene daske i slično. Ispada da ne mogu ništa ostaviti ni na svome vlastitom balkonu – požalio nam se on. 

čitam...